Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wyniki] Konkurs - milion postów w dziale Minecraft.

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

505181400950839220780.png

Z wielką radością informuję, że po obradzie Jury konkursu "Milion postów w dziale Minecraft" nadeszły już wyniki. Zacznijmy od konkursu na najbardziej kreatywną pracę, która kojarzy wam się właśnie z tą grą. W tej kategorii jury mniej skupiało się na jakości wykonania, lecz bardziej chodziło o sposób w jaki nam to przedstawiliście, dlatego miejsca są takie:

Pierwsze miejsce i 8-AwardImgMaster-1361138012.png, server 30 slotowy, oraz -10% otrzymuje: @1361622928-U485574.png7days7 Jego praca: KLIK

Drugie miejsce i 9-AwardImgMaster-1361138078.png, server 30 slotowy, oraz -10% otrzymuje: @Pitbull !  Jego praca: KLIK

Trzecie miejsce i server 30 slotowy, oraz -5% otrzymuje: @KashtanPL Jego praca: KLIK

To nie wszystko! Został jeszcze drugi konkurs, w którym szansę wygranej miał każdy kto oddał pracę na powyższy. Chodzi tutaj o losowanie 10 kodów do serwera TeamSpeak 3. Zostały wylosowane prace następujących zwycięzców:

@MrEkin

@GameKuba

@neXt15

@login989

@JanBon

@Reggae.

@Maciekt

@piczomagnes

@szymo02

@Przemek0144

Kody do serverów Minecraft, oraz Team Speak 3 zostaną wysłane na PW (prywatna wiadomość) w przeciągu 24h od momentu napisania tego tematu. To samo nagrody w postaci plakietek i -%.

Serdecznie Wam wszystkim gratulujemy, zarówno osobom, które wykazały się pomysłowością przy tworzeniu prac, jak i tym, którzy mięli nieco więcej szczęścia i zdobyli serwer Team Speak 3. Życzymy powodzenia w następnych konkursach - Jury konkursu.

Sponsorem nagród jest:

607531403461401587830.png

grafika by @PhoEnix9332

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Yea! Jaka radocha :D Z tego miejsca chciałbym podziękować Jury za docenienie mojej pracy. Mam nadzieję, że to dopiero początek rozmaitych konkursów :) Gratuluje wszystkim za wkład włożony w pracę oraz poświęcony czas właśnie w ten konkurs!

Cytat

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Opublikowano

Yea! Jaka radocha :D Z tego miejsca chciałbym podziękować Jury za docenienie mojej pracy. Mam nadzieję, że to dopiero początek rozmaitych konkursów :) Gratuluje wszystkim za wkład włożony w pracę oraz poświęcony czas właśnie w ten konkurs!

Osobiście prawie się popłakałem jak twój film oglądałem, a u mnie trudno o płacz. Mam nadzieję, że ten miły start na MPCforum da Ci motywację :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Jestem zaskoczony, że przesłanie dotarło do kogoś tak bardzo! Miło to widzieć :) Oczywiście dodało mi to motywacji i już powoli kreuje swoją postawę na to by związać się z tym Forum :)

Cytat

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Opublikowano

Tak jak zawsze. Jeśli kiedyś uda mi się wygrać jakiś konkurs wyjdę na ulicę i będę krzyczał "chwalmy pana i jego cuda".

Gratuluję.

img.jpg

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=7Fue_dEb6Ck

Ta praca wygrała, dlatego, że koleś zareklamował te forum.

Dziękuje dobranoc.

Pragne zacytować zasady konkursu

"Może to być coś zbudowanego w Minecraft, photoshop, rękodzieło, czy inne tego typu"

Inne tego typu..

Czy ta praca wyżej to coś kreatywnego i zbudowanego, żeby nawet wygrała? Ciekawe

"W tej kategorii jury mniej skupiało się na jakości wykonania, lecz bardziej chodziło o sposób w jaki nam to przedstawiliście, dlatego miejsca są takie"

Teraz wogóle zmieniliście co jury ocenia, brawo.

Opublikowano

pierwsze miejsce :/ tia ,

no nic już jest pozamiatane i można mieć tylko pretensje

już po konkursie na nowy rok dałem sobie spokoj z Konkursami na mpc{forum} nie żebym się jakoś miał pretensje ale.

wtedy

nie wolno było korzystać z modyfikacji (np toomanyitems, przez co chyba kilka osób zostało wywalonych) no niby fakt ale prace były oceniane na vanilla czyli uczestnik konkursu mógł zrobić niestandardowe fajerwerki (gdyby dodał coś z modyfikacji to mapa najzwyczajniej by nie działała) np za pomocą komendy give (no ale przecież takie coś od razu było by uznane za naruszenie regulaminu bo z kąd mam wiedzieć jak on zrobił te itemy)

tak że ten konkurs i poprzedni (który nie miał nic wspólnego z mc dlatego nie brałem udziału) sobie odpuściłem

Wracając aktualnego tematu <błędem popełnionym przez administrację było tak jak zauważył @Wilczek jest zwrot

"czy inne tego typu" który można dowolnie interpretować dlatego niestety nie wygrasz (@Wilczek)

Opublikowano

pierwsze miejsce :/ tia ,

no nic już jest pozamiatane i można mieć tylko pretensje

już po konkursie na nowy rok dałem sobie spokoj z Konkursami na mpc{forum} nie żebym się jakoś miał pretensje ale.

wtedy

nie wolno było korzystać z modyfikacji (np toomanyitems, przez co chyba kilka osób zostało wywalonych) no niby fakt ale prace były oceniane na vanilla czyli uczestnik konkursu mógł zrobić niestandardowe fajerwerki (gdyby dodał coś z modyfikacji to mapa najzwyczajniej by nie działała) np za pomocą komendy give (no ale przecież takie coś od razu było by uznane za naruszenie regulaminu bo z kąd mam wiedzieć jak on zrobił te itemy)

tak że ten konkurs i poprzedni (który nie miał nic wspólnego z mc dlatego nie brałem udziału) sobie odpuściłem

Wracając aktualnego tematu <błędem popełnionym przez administrację było tak jak zauważył @Wilczek jest zwrot

"czy inne tego typu" który można dowolnie interpretować dlatego niestety nie wygrasz (@Wilczek)

Nie rozumiem Cię dokładnie... Mam wrażenie, że chodzi ci o to iż praca, która podobała się Tobie - nie wygrała. To nie był konkurs na budowle w minecraft, bo raczej w życiu nie użyjesz modyfikacji do rysowania na kartce ołówkiem.

Każdy konkurs jest inny, więc co masz do tego, że ktoś zbudował coś na modach?

https://www.youtube.com/watch?v=7Fue_dEb6Ck

Ta praca wygrała, dlatego, że koleś zareklamował te forum.

Dziękuje dobranoc.

Pragne zacytować zasady konkursu

"Może to być coś zbudowanego w Minecraft, photoshop, rękodzieło, czy inne tego typu"

Inne tego typu..

Czy ta praca wyżej to coś kreatywnego i zbudowanego, żeby nawet wygrała? Ciekawe

"W tej kategorii jury mniej skupiało się na jakości wykonania, lecz bardziej chodziło o sposób w jaki nam to przedstawiliście, dlatego miejsca są takie"

Teraz wogóle zmieniliście co jury ocenia, brawo.

yyy co ma film, który obejrzało 100 osób do reklamy prawie milionowego forum?

Tak, była to kreatywna praca zdaniem wszystkich jury. Dodałem to zdanie "W tej kategorii..." bo większość osób myślała, że to będzie na zasadzie "Najlepiej zrobiona praca wygrywa" a nie "Najbardziej kreatywna" więc byście nie mięli pretensji "A moja praca była ładniejsza", to dałem takie zdanie.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

To ty źle napisałeś w konkursie, każdy zrozumiał, że trzeba coś kreatywnego zbudować/narysować i to jest fakt

Trzeba było się jaśniej wyrazić a nie robić ludzi w balona

Praca, która ma jedną z mniejszych szans na wygraną akurat wygrała

Opublikowano

To ty źle napisałeś w konkursie, każdy zrozumiał, że trzeba coś kreatywnego zbudować/narysować i to jest fakt

Trzeba było się jaśniej wyrazić a nie robić ludzi w balona

Praca, która ma jedną z mniejszych szans na wygraną akurat wygrała

To Ty źle zrozumiałeś co miałem na myśli, chodziło o najbardziej kreatywną pracę. Jeśli dla Ciebie ten film jest mało kreatywny, to już nie mój problem, w jury było 5 osób, więc gdybym tylko ja go wysoko ocenił, to na pewno by nie wygrał. Decyzja była podejmowana w kilka osób. Z takim wynikiem musisz się pogodzić.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie rozumiem Cię dokładnie... Mam wrażenie, że chodzi ci o to iż praca, która podobała się Tobie - nie wygrała. To nie był konkurs na budowle w minecraft, bo raczej w życiu nie użyjesz modyfikacji do rysowania na kartce ołówkiem.

Każdy konkurs jest inny, więc co masz do tego, że ktoś zbudował coś na modach?

piszę trochę chaotycznie .. sory ale z tym że masz rację praca która dostała pierwsze miejsce według mnie nie była niczym rewelacyjnym

ale wielkich pretensji o to nie mam

za to ja nie zrozumiałem tego :P "bo raczej w życiu nie użyjesz modyfikacji do rysowania na kartce ołówkiem" (no nie ale jest wiele rzeczy które można wykorzystać do rysowania chociażby blaty)

z tymi modyfikacjami chodziło mi o konkurs na nowy rok

Opublikowano

Bonus płakał jak widział wyniki :D A tak na serio to oczywiście gratulację dla zwycięzców :) 

Opublikowano

piszę trochę chaotycznie .. sory ale z tym że masz rację praca która dostała pierwsze miejsce według mnie nie była niczym rewelacyjnym

ale wielkich pretensji o to nie mam

za to ja nie zrozumiałem tego :P "bo raczej w życiu nie użyjesz modyfikacji do rysowania na kartce ołówkiem" (no nie ale jest wiele rzeczy które można wykorzystać do rysowania chociażby blaty)

z tymi modyfikacjami chodziło mi o konkurs na nowy rok

Ten na sylwestra był moim pomysłem, ale nie byłem w jury i nie ustalałem nic, ale to jest temat do innego konkursu :)

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...